Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

Τελικά μήπως η ιστορία με το AIDS κρύβει κάποιο μυστήριο;

Καθ 'ότι πριν λίγες μέρες ήταν η παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS σκέφτηκα να σας παραθέσω κάποια περίεργα στοιχεία σχετικά με τις φαρμακευτικές εταιρίες - κολοσσούς που ασχολούνται με την παρασκευή φαρμάκων που το καταπολεμούν.

Ένα από τα πρώτα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το AZT της εταιρίας GLAXO WELLCOME. Παρεμφερή ονόματα της εταιρίας κολοσσού είναι : GlaxoSmithKline και Wellcome Bouroughs.
H Wellcome Bouroughs πέρασε σε κάποια φάση υπό την κατοχή της πανίσχυρης οικογένειας Rockefeller.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ιστοεσλιδα της παρουσιάζει ένα βιβλίο που καταγράφει την ιστορία του ιδρύματος Bourroughs - Wellcome και ειδικά το σύμβολο του ιδρύματος που απεικονίζει το ΜΑΤΙ του ΟΡΟΥ (EYE OF HORUS) που πρόκειται για ένα αρχαίο σύμβολο που στην πορεία χρησιμοποιήθηκε εώς και σήμερα ώς σύμβολο αποκρυφιστικών οργανώσεων (βλέπε : μασωνικές στοές)

Όσον αφορά το AZT , και σύμφωνα με την περιγραφή της Glaxo Wellcome στο συνέδριο ιατρικής του 1998, (physicians desk reference) :

to Retrovir h Zidovudine (όπως είναι η εμπορική του ονομασία) μπορεί να συσχετιστεί με σοβαρή αιματολογική τοξικότητα και αναιμία ειδικά σε ασθενείς με προχωρημένη ασθένεια HIV. Η συνεχόμενη χρήση του προκαλεί συμπτωματική μυοπάθεια ανάλογη με αυτή που παρατηρείται απ΄οτον ίδιο τον ιό.

Στο βιβλίο Pathologic Basis of Disease by Robbins, αναφέρεται η ισχυρή τοξικότητα του ΑΖΤ σύμφωνα με 5 κλινικές μελέτες ΜΕΤΑ από τη βεβιασμένη έγκριση του φαρμάκου από την FDA (Federal Drug Administration) και παροχή του στην αγορά.

Συγκεκριμένα γίνεται καταστροφή των Τ-κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος , των κυττάρων δηλαδή που υποτίθεται ότι πρέπει να διαφυλάξει.

Παραδόξως στο βιβλίο της ιστορίας της WELLCOME BURROUGHS αναφέρονται τα 33 έτη λειτουργίας της - σημειώνω εδώ ότι ο αριθμός 33 όπως και ο 13 έχει μυστική σημασία για τις αποκρυφιστικές οργανώσεις...

Οι σκέψεις μου είναι μήπως τελικά ο ιός του AIDS είναι κατασκευασμένος από κάποιους βιοτεχνολόγους με σκοπό τα οικονομικά οφέλη των φαρμακευτικών εταιριών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: